Andreea Antonescu nu-și mai ascunde silicoanele! Uau, ce mari sunt!

5 mai 2017 12:33   Vedete românești
Ultima actualizare:

La începutul anului, Andreea Antonescu "se tuna" în secret, după care a luat drumul Americii. A revenit în țară total schimbată, transformată în bombă-sexy.

Andreea Antonescu (34 de ani) era jumătatea dotată a trupei Andre și în perioada anilor 2000, fiind vizibil mai voluptuoasă decât colega Andreea Bălan. Și acum s-a păstrat aceeași diferență, mai ales că Andreea Antonescu a îmbunătățit chirurgical ce avea deja de la Mama Natură. În luna ianuarie, Click! a anunţat, în premieră, că Andreea Antonescu şi-a pus silicoane, în mare secret, în cabinetul medicului estetician Vitalie Stan.

Imediat după, artista a fugit în America, lăsându-ne cu ochii în soare. În loc să-şi etaleze decolteul, vedeta a preferat să poarte numai bluze largi în pozele pe care le-a pus pe Facebook şi pe Instagram. Dar iată că așteptarea a luat sfârșit, căci solista a prins curaj, iar acum nu mai iese din bluze mulate și decoltate. Ce-i drept, "balcoanele" sunt cam mari în comparație cu statura solistei, Andreea fiind o minionă slăbuță, de 1,53 metri înălțime.

Mai multe