Andreea Antonescu, rănită la picior. Ce a păţit FOTO

7 august 2015 21:33   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cântăreaţa dezvăluie ce lucru neplăcut i s-a întâmplat pe platourile de filmare. Aceasta a publicat pe pagina personală de facebook o fotografie care a stârnit multă compasiune. Nu o să-ţi vină să crezi cum arată.

Cu părul prins în coc şi cu o faţă tristă Andreea Antonescu (33 de ani) şi-a speriat toţi fanii de pe contul de socializare. În urmă cu puţin timp aceasta s-a accidentat la picior şi la mână. Fotografia publicată a stărnit numai comentarii de încurajare.

Artista apare în fotografie cu piciorul bandajat şi doua degete pansate. Deşi pare foarte tristă de păţanie, aceasta îşi asigură fanii că: „aventura continuă”.

Iată cum un fan a făcut haz de necaz: “Dacă ți-aș săruta piciorul ai schiopăta ca sa nu striveşti sărutul!”. Un alt fan se arată neîncrezător faţă de poza artistei: „Aproape dispărusei din media. Noroc cu trucaje de-astea”.

Andreea Antonescu era cât pe ce să moară

De curând artista a dat dovadă de mult curaj dorind să participe la un concurs televizat, deşi nu ştia să înoate. Aceasta s-a depăşit pe sine după ce în prima zi de antrenament a avut curajul să sară în bazinul cu apă de la 5 metrii îmălţime. În următoarea zi, Andreea Antonescu nu a mai fost atât de încrezătoare, astfel că în momentul în care a ajuns în apă şi-a pierdut cumpătul şi era cât pe ce să se înece.Totul a fost dat uitării după ce în timpul emisiunii aceasta a reuşit să sară de la 10 metrii înălţime.

Mai multe