Andreea Antonescu, ținta vorbelor tăioase ale colegilor de la "Ferma". George Piștereanu, deranjat de atitudinea artistei

2 octombrie 2020 11:11   Vedete românești
Ultima actualizare:

Emisiunea "Ferma: orășeni versus săteni" pune la încercare abilitățile concurenților, dar și capacitatea acestora de a face față traiului în comun. Așa cum era de aștreptat, pe parcursul filmărilor, s-au legat prietenii, dar s-au creat și mici animozități. Andreea Antonescu, cea mai nouă prezență în emisiune nu a fost primită cu brațele deschise de către ceilalți participanți, iar unii dintre ei nu s-au ferit să exprime în mod direct ce consideră despre artistă.

Andreea Antonescu a acceptat provocarea emisiunii difuzate de PRO TV pentru a-și demonstra că poate face față cu brio oricărei provocări. Dornică să arăte că este o concurentă puternică, se pare că ea nu a reușit să se apropie de ceilalți participanți nu le-a creat o impresie prea bună. 

În una dintre edițiile recente, Mihaela Rădulescu, prezentatoarea emisiunii, le-a oferit concurenților ocazia de a vorbi sincer despre părerea pe care o au unul despre celălalt, iar răspunsurile au fost dintre cele mai tranșante. George Piștereanu a fost întrebat cine i se pare cea mai prefăcută persoană din concurs, iar replica a fost una lipsită de menajamente la adresa Andreei Antonescu. ”Sincer? Andreea Antonescu. Fără supărare, baby”, i-a spus actorul cântăreței. 

Andreea Antonescu, acuzații dure la adresa lui George Burcea

Odată ajunsă în platoul emisiunii, Andreea Antonescu nu a fost reticentă și a folosit vorbe dure la adresa celui care i-a fost alături prietenei sale și care acum o acuză pe aceasta de infidelitate, dar și de faptul că dorește să obțină custodia totală a celor două fiice. „Eu cu Andreea Bălan nu suntem prietene la cataramă, nu suntem din alea de stăm bot în bot. Dar când e greu, știi cum suntem? Acolo!!! Ea, în momentul de față, este singură cu doi copii acasă și acuzată de infidelitate, în condițiile în care ei s-au despărțit strict pe probleme de droguri. A investit în relație. Mă gândesc că el acum trăiește cel mai înalt nivel al carierei lui”, a mărturisit cântăreața. 

Mai multe