Andreea Bălan a fost externată din spital! Vedeta s-a întors acasă la fetițele ei

27 martie 2019 19:04   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vești bune pentru Andreea Bălan! Doctorii i-au dat undă verde pentru părăsirea spitalului, iar vedeta are mari emoții la revederea micuței ei nou-născute, pe care nu a văzut-o în perioada în care a fost internată decât în poze și filmulețe.

După o săptămână de stat departe de soț și de micuțele lor, Andreea Bălan s-a întors în sânul familiei și este optimistă în ceea ce privește starea ei de sănătate. Cântăreața se simte bine și a trecut cu brio peste complicațiile cu care s-a confruntat în urma operației de cezariană în timpul căreia era să își piardă viața. 

Artista a intrat în stop cardiorespirator în timpul operației de cezariană în care i-a dat naștere celui de-al doilea copil al ei cu actorul George Burcea, micuța Clara Maria. Mai mult decât atât, după trauma suferită în urma operației prin care i-a dat naștere fetiței ei, au apărut și câteva complicații, Andreea trebuind să ajungă din nou în spital pentru a-i fi extirpate câteva hematoame.

Andreea a suferit ulterior alte operații în urma complicațiilor medicale apărute, însă a reușit să se recupereze iar acum, după o săptămână de internare în spital, aceasta s-a putut întoarce acasă la micuța ei nou-născută, pe care nu a mai văzut-o de ceva vreme. 

„Gata, după o săptămână de stat în spital, azi mă externez și sper să fiu bine de acum încolo. Mesajele voastre frumoase și de încurajare au contat enorm și m-au ajutat să am gânduri pozitive. Abia aștept să îmi pup fetițele”, a fost mesajul Andreei, publicat pe rețelele de socializare în decursul zilei de miercuri, 27 martie. 

„E greu cu durerea fizică, dar cel mai greu de suportat e dorul de familia mea, de fetele mele și mai ales de micuța Clara care a împlinit 3 săptămâni de viață și pe care am văzut-o în această perioadă doar în poz și filmulețe. Abia aștept să ajung acasă să le pup și să le iubesc”, scria artista în mediul online înainte de externare. 

Mai multe