Andreea Bălan, ajutată de mama soacră la schimbat de scutece

17 noiembrie 2016 20:18   Vedete românești
Ultima actualizare:

Zilele trecute, cuplul format din Andreea Bălan (32 de ani) şi George Burcea (28 de ani) au avut parte de o vizită –surpriză, căci mama lui George a venit, tocmai de la Botoşani, ca să-şi vadă nepoţica.

Încărcată cu daruri pentru micuţa Ella, femeia le-a fost de mare ajutor, căci a mai preluat din sarcinile Andreei, cu îngrijirea bebeluşei. În plus, cu acest prilej, mama solistei, Valeria, şi-a permis o scurtă pauză, întorcându-se în apartamentul ei din Ploieşti: „Mama lui George a venit pentru trei zile ca să-şi vadă nepoata. Micuţa are bărbiţa Andreei, năsucul şi ochii lui George.

Iar tăticul speră că va avea tenul creol, ca al lui”, ne-au povestit surse din apropierea cuplului. Andreea Bălan nu stă locului o clipă. A început filmările pentru ”Te cunosc de undeva!” (Antena 1), unde este jurat, şi a înregistrat o nouă piesă, “Uită-mă (partea a doua), pe care a lansat-o ieri pe YouTube. Ea şi iubitul ei, actorul George Burcea, au filmat din nou împreună, la doi ani de când au realizat videoclipul “Rece”.

Mai multe