Andreea Bălan, botez cu uşile închise! Vedeta face totul în mare secret
Evenimentul zilei de sâmbătă (22 aprilie) este fără doar şi poate botezul Ellei, fetiţa Andreei Bălan şi a lui George Burcea. Pe cât de grandioase au fost pregătirile, pe atât de bine ţinute la secret sunt se pare toate detaliile ceremoniei, părinţii fiind cei care nu vor să "transpire" nimic. Vedeta s-a ocupat îndeaproape de toate amănuntele şi a cerut discreţie maximă, nicio cameră de luat vederi a vreunei televiziuni nefiind aşteptată la eveniment.
După modelul nunţii pe care artista a avut-o departe de ochii curioşilor, luna trecută, în America, se va desfăşura şi botezul micuţei Ella. Sâmbătă, Andreea Bălan şi George Burcea îşi vor creştina fetiţa la o biserică din Capitală, eveniment care a stârnit interesul presei, dar pentru care artista nu pare deloc motivată să ofere prea multe detalii. Aşa cum a declarat în repetate rânduri, Andreea Bălan nu îşi doreşte pe nimeni altcineva la eveniment decât cei din familie. Aşadar, blondina nu a permis accesul reprezentanţilor presei, nici măcar a celor din trustul la care solista este angajată. Cântăreaţa a subliniat că vrea o petrecere de creştinare cu uşile închise şi departe de ochii curioşilor, de care s-a ocupat o firmă de organizare, iubitul şi mama ei, şi la care vor lua parte în jur de 80 de invitaţi, rude şi prieteni apropiaţi, care se vor bucura alături de cei doi proaspeţi însurăţei şi fetiţa lor în vârstă de şase luni.
Evenimentul va avea loc la Palatului Bragadiru, unde va avea loc evenimentul, iar oaspeţii se vor delecta cu specialităţi din toate colţurile lumii. Astfel, pe farfurii se vor regăsi atât reţete specific româneşti (păstrăv la cuptor şi tradiţionalul muşchiuleţ de porc), cât şi preparate din bucătăria franceză (vol-au-vent-specialitate cu pui şi cu ciuperci, foie gras), grecească (rulou cu spanac şi cu ciuperci), mexicană (pastramă de vită cu avocado), italiană (prosciutto di parma, caprese), americană (tartă cu cremă de brânză) şi thailandeză (chifteluţe de vită thai).