Andreea Bălan, ce ţi-ai făcut la păr? „Arăți ca o babă!”

12 iulie 2016 13:06   Vedete românești
Ultima actualizare:

Face ce face şi îşi pune fanii pe jar. Andreea Bălan şi-a obişnuit admiratorii cu desele schimbări de look, însă de data aceasta a făcut-o lată şi nu numai că pare schimbată total, ci şi îmbătrânită.

În ultimii ani Andreea Bălan (31 de ani) şi-a obişnuit să-şi surprindă fanii cu tot felul de schimbări de look-uri. Ba se face blondă, ba albastră, ba verde, ba curcubeu. Cel mai recent a fost roz, iar apoi şi-a făcut suviţe albastre şi verzi, dar nici asta nu i-a pregătit pe admiratorii ei pentru ultima culoare.

Andreea s-a vopsit un argintiu spre alb, care nu o avantajează deloc, iar prietenii virtuali s-au grăbit să o critice, fără menanjamente. 

Solista a publicat o imagine în care apare cu noua culoare, iar părul e strâns într-un coc. Fanii au izbucnit şi i-au scris comentarii care nu aveau cum să o bucure pe Andreea. "Pari o bătrână”, „Fără supărare da pari o babă”, „Te arată mai în vârstă”, „Nereuşită fotografie”, „Urâtă rău” sau „Arăţi bine şi ca babă” au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauţi. Chiar dacă s-a supărat, Andreea Bălan nu a lăsat să se vadă acest lucru: ea nu a comentat în niciun fel şi nici nu a scos de pe reţeţele de socializare fotografia respectivă.      

Mai multe