Andreea Bălan, ce-ţi mai place la plimbare! Află unde se distrează blondina FOTO

31 martie 2015 14:55   Vedete românești
Ultima actualizare:

Se plimbă de mama focului! Cu sau fără Michael Tracey (31 de ani), cert este că Andreea Bălan (30 de ani) e acum departe de ţară şi se distrează pe cinste!

După ce, în urmă cu doar două zile, Andreea Bălan îşi anunţa prietenii vituali că îşi bea cafeaua în aeroport, la ora şase dimineaţa, iată că acum aceştia au aflat care era destinaţia îndrăgitei soliste: Las Vegas.

Recent, blondina a publicat, pe contul personal de Facebook, câteva imagini în care este surprinsă bucuroasă nevoie-mare!

“Imi face o deosebită plăcere să revin în Vegas, oraşul care nu doarme niciodată, oraşul entertainmentului care nu are măsură. Deja am văzut Vegas Show aseară (m-am inspirat pentru viitoarele coregrafii şi costume) şi abia aştept să văd «Show by Cirque du Soleil». Vă puuup!”, a scris Andreea Bălan, pe reţeaua de socializare.

Întrebarea care este, cu siguranţă, pe buzele tuturor e simplă: "Andreea, dar unde e iubitul tău, Michael?" Sau el e chiar fotograful...?

Se iubesc la fel ca în prima zi

Andreea şi Michael sunt împreună de 6 luni, dar deja arată ca un cuplu căsătorit. A vărsat lacrimi amare după infidelul Keo, însă despărţirea de fostul iubit i-a dat aripi Andreei Bălan. Solista a trecut cu bine peste dezamăgirea în amor şi acum are din nou "fluturi în stomac" alături de Michael.

Mai multe