Andreea Bălan, ce-ţi mai place să te plimbi! Unde se distrează artista FOTO

17 aprilie 2015 9:59   Vedete românești
Ultima actualizare:

Se vede că îi merge din plin, atât pe plan artistic, cât şi pe plan personal! Deşi Andreea Bălan (30 de ani) are un program foarte încărcat, blonda a găsit, totuşi, câteva zile libere pentru a face o escapadă de vis... la Veneţia.

Se plimbă de mama focului! De curând, blonda a preferat să viziteze “oraşul iubirii”. Cu sau fără iubitul american, Michael Tracey (31 de ani), nu avem de unde şti, cert este că distracţia a fost una pe cinste!

Recent, blondina a publicat, pe contul personal de Facebook, câteva imagini în care este surprinsă în vacanţa ei de vis, la Veneţia.

“Preţuiesc clipa, preţuiesc fiecare loc pe care-l vizitez şi îmi îmbogăţesc viaţa cu amintiri din locuri minunate şi mă plimb cu gondola… Mi-am ales şi un vâslaci drăguţ :)”, a scris amuzată, pe Facebook, Andreea Bălan.

Întrebarea care este, cu siguranţă, pe buzele tuturor e simplă: "Andreea, dar unde e iubitul tău, Michael?" Sau el e chiar fotograful?

Andreea şi Michael sunt împreună de mai bine de jumătate de an şi deja arată ca un cuplu căsătorit. A vărsat lacrimi amare după infidelul Keo, însă despărţirea de fostul iubit i-a dat aripi Andreei. Solista a trecut cu bine peste dezamăgirea în amor şi acum are din nou "fluturi în stomac" alături de Michael.

Mai multe