Andreea Bălan, despre împăcarea cu Keo: „El mă regretă”

14 iulie 2015 23:50   Vedete românești
Ultima actualizare:

La aproape un an de la despărţirea de Keo putem spune că zâmbetul Andreei Bălan este în sfârşit unul sincer. Singură în acest moment şi cum a declarat ea, „disponibilă pentru ceva frumos în viaţa mea” vedeta a vorbit despre fostele ele relaţii şi cum au ajutat-o acestea să meargă mai departe în viaţă fără regrete.

Se spune că ajungi să apreciezi şi să regreţi pe cineva abia după ce-l pierzi. Asta se pare că se întâmplă în aceste momente şi cu Keo, cel care a ajuns să o regrete pe Andreea Bălan. Prezentă în platoul emisiunii „Un show păcătos”, Andreea Bălan a povestit cum a reuşit să treacă peste aceste clipe grele, dar şi de ce s-a despărţit de Michael, americanul cu care a avut o relaţie după despărţirea de Keo. „Ştiu că Keo mă regretă pentru că noi eram o echipă şi îi e greu să găsească acelaşi lucru în altă parte. El a venit de foarte multe ori ca să vorbim, dar încă eram supărată. În acest moment eu văd înainte şi el nu prea face parte din viitorul meu”, a povestit Andreea.

Vedeta a vorbit şi despre Michael, omul care i-a fost alături după despărţirea de Keo şi a ajutat-o să treacă peste acest moment. „M-am despărţit în mai de Michael. El a fost omul potrivit la locul potrivit, dar mi-am dat seama că nu avem viitor. Am realizat faptul că nu o să mă mut niciodată în Statele Unite ale Americii şi lui i-ar fi foarte greu să vină aici. Nu-mi fac griji însă pentru că o femeie ca mine nu stă mult timp fără iubit”, a mai povestit artista la Antena 1.

Mai multe