Andreea Bălan își arată din nou sânii, iar fanii sunt în delir

30 septembrie 2017 13:11   Vedete românești
Ultima actualizare:

Sexy, dar cuminte! După ce a devenit mamă, Andreea Bălan și-a ajustat puțin imaginea cu care își obișnuise fanii. Chiar dacă nu a renunțat la decolteurile generoase și la pantalonașii scurți, sub fund, vedeta nu și-a mai dezgolit sânii cu aceeași dezinvoltură cum o făcea odinioară. Până acum!

Andreea Bălan (33 de ani) și-a surprins fanii cu câteva imagini mai decoltate decât se obișnuiseră aceștia s-o vadă în ultimul an, de când a născut. Solista a publicat trei fotografii succesive pe contul personal de Instagram, în care-și arăta sânii treptat.

Fanii au complimentat-o imediat, remarcând că n-au mai văzut-o de mult într-o ipostază atât de explicită.

Andreea Bălan a refuzat mult timp să recunoască operația estetică de la nivelul sânilor. Vedeta a susținut ani la rând că că bustul ei generos se datorează unui tratament non-invaziv bazat pe tincturi şi alte remedii naturiste sau că este chiar un efect al pilulelor contraceptive. În urmă cu doi ani însă, adevărul a ieșit la iveală odată cu cicatricea specifică intervențiilor de acest tip.

La o petrecere mondenă, cântăreaţa a purtat o ţinută extrem de decoltată, din care sânii i-au "evadat", împreună cu acest mic detaliu, cicatricea de la intervenția chirurgicală prin care i-au fost puse silicoane.

Mai multe