Andreea Bălan l-a înlocuit pe american: «După lungi căutări l-am ales pe el»

9 august 2015 19:45   Vedete românești
Ultima actualizare:

În ultima perioadă, Andreea Bălan (31 de ani) nu prea a avut noroc în dragoste. În decursul a doi ani, vedeta a trecut prin două despărțiri extraordinar de dureroase, însă acum a venit momentul să fie fericită. După ce a încheiat relația cu americanul Michael Tracy, Andreea a găsit imediat compania potrivită pentru a-l înlocui.

Dezamăgirile sentimentale  au determinat-o pe Andreea Bălan să facă fel de fel de schimbări în viața ei. Pentru a trece peste despărțirea de pușcașul marin american, Andreea a renunțat la blondul care a consacrat-o și și-a schimbat radical look-ul, vopsindu-se albastră. Acum, vedeta a decis să îl înlocuiască complet pe Michael cu un nou „prieten”.

Cu cine l-a înlocuit Andreea Bălan pe fostul iubit

Andreea a publicat o fotografie pe o rețea socială în care apare alături de un cățel adorabil, pe nume Jack. Noul prieten îi va ține companie și o va ajuta pe Andreea să uite complet de Michael, de care s-a despărțit în urmă cu aproximativ două luni.

„Dragii mei, am plăcerea să vi-l prezint pe Jack (Sparrow), noul meu prieten. În ultimii ani, mi-am dorit foarte mult un cățel și după lungi căutări l-am ales pe el. Nu-i așa că e cel mai drăgălaș?”, a scris Andreea în dreptul fotografiei.

Mai multe