Andreea Bălan nu poate sta departe de America, chiar şi după despărţirea de puşcaşul marin

20 iunie 2015 13:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Bălan (30 de ani) pare să aibă o sensibilitate pentru meleagurile americane. La un an de relaţie, cântăreaţa s-a despărţit de americanul Michael, fost puşcaş marin, pe care cheltuia o avere doar pe drumurile pe care le făcea în Statele Unite pentru a-l vedea.

După ce s-a despărţit de iubitul american, Andreea Bălan şi-a schimbat radical look-ul, a lansat o piesă nouă şi şi-a dat sutienul jos în videoclip. Se pare că vedeta nu poate sta departe de America, unde se duce ori de câte ori are ocazia, deşi un sejur dus-întors costă în jur de 1.500 de euro.

Andreea Bălan filmează iar în America

Cântăreaţa a publicat o poză pe pagina ei personală,  în care apare foarte zâmbăreaţă, pe plajă în Los Angeles.  Ea s-a dus să filmeze  trei videoclipuri în America, pe unul dintre ele deja l-a terminat.

Sunt in Los Angeles pentru a filma 3 videoclipuri. Tocmai l-am terminat de filmat pe primul si sunt foarte multumita de tot ce s-a filmat. Acum ma bag la somn fericita (e ora 22.30 aici). Neata iepurasilor!”, a scris Andreea Bălan pe Facebook

Andreea Bălan şi-a dat jos sutienul în videoclip

Mai multe