Andreea Bălan, prima apariţie după ce a născut! Cum se simte

12 octombrie 2016 7:49   Vedete românești
Ultima actualizare:

Duminică (9 octormbrie) a fost ziua cea mare pentru Andreea Bălan. Artista s-a internat la o clinică privată şi a adus-o pe ljume prin operaţie cezariană pe fetiţa ei, Ella. la doar două zile de la acel moment, solista a apărut într-o emisiune televizată şi a vorbit despre noua ei viaţă cu bebeluşul.

Andreea Bălan şi-a dorit mult să devină mămică, iar duminică şi-a văzut visul cu ochii. Artista şi iubitul ei, actorul George Burcea, au devenit părinţii unei fetiţe superbe, pe care depcamdată vedeta a decis să nu o arate decât apropiaţilor. Solista nu a fîăcut publică nicio imagine cu chipul fetiţei, dar în schimb a vorbit mult despre ea la tv.

"Mai nou am un alt scop pentru a trăi. Acum fac lucrurile cu alte dorinţe când ştii că ai un ghemotoc mic şi drăgălaş care depinde tine. Mama a venit la mine. Duminică a fost ziua programată, însă am vrut să am parte de linişte. Mama ne aşteaptă acasă, pentru a ne ajuta. Mama mă va ajuta foarte mult. Ea îşi dorea cu ardoare o nepoţică. Voi continua filmările la emisiune, iar la concerte din luna noiembrie. Concertele nu-mi vor ocupa mult timp, pentru că vor fi numai în weekend, iar tot timpul meu liber îl voi dedica Ellei. Seamănă cu amândoi. Are ochii mei, are năsucul lui. Abia e născută şi nu ne dăm seama. Are un păr negru şi des şi mă bucură foarte tare lucrul ăsta. Am avut emoţii, dar operaţia a decurs foarte, foarte repede. George a urmărit totul de pe un geam. Avem totul pregătit, camera ei este gata. O vedem atât de fragilă şi ne ocupăm de ea. Am luat 11 kg şi deja am dat 4 kg jos. Sunt fascinată pentru că nu mai am aşa burtică şi recuperarea va fi facilă", a mărturisit Andreea Bălan în cadrul unei emisiuni TV.

Mai multe