Andreea Bălan s-a pozat cu părțile intime la vedere, în deșertul din Dubai!

14 decembrie 2021 16:38   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Bălan (37 de ani) a făcut furori cu o ședință foto provocatoare, realizată în deșert! Frumoasa blondă și-a expus părțile intime, într-o rochie roz care i-a evidențiat picioarele lungi. Cântăreața s-a bucurat zilele acestea de o vacanță binemeritată în Dubai, acolo unde a avut parte de experiențe de neuitat.

Andreea Bălan a publicat pe contul său personal de Instagram, acolo unde are peste 1 milion de fani, o serie de fotografii superbe realizate în deșert. Îmbrăcată într-o rochie vaporoază, de culoare roz pudrat, Andreea și-a demonstrat curajul și elasticitatea pozând în poziții de balet.

Anii de dans  intens și-au spus cuvântul! Deși este mamă a două fetițe minunate, Andreea Bălan și-a păstrat silueta pe care o avea la 20 de ani. Cântăreața este într-o formă de zile mari, iar asta se poate observa cu ochiul liber.

În mai multe dintre fotografii, fanii au putut observa că artistei i se văd părțile intime.

Imaginile publicate de Andreea Bălan au fost foarte apreciate de fani, care au asaltat-o cu sute de comentarii și complimente. 

«Dansând prin deșert! Safari a fost una dintre cele mai frumoase experiențe din viața mea», a scris Andreea Bălan în dreptul pozelor.

Andreea Bălan s-a plimbat cu ATV-ul în Dubai

Amatoare de senzații tari, Andreea Bălan și-a luat inima în dinți și s-a plimbat cu ATV-ul prin deșertul din Dubai. Cântăreața a fost extrem de încântată de această experiență inedită. Blondina a mărturisit că s-a distrat de minune în Dubai și că această vacanță a fost una dintre cele mai frumoase în care a fost vreodată.

«Doamne, cât de tare e, nu pot să cred! De ce nu am făcut asta mai devreme?», a mărturisit cântăreața. 

Mai multe