Andreea Bălan și-a sărbătorit fiica cea mare. Ella Maya a împlinit trei ani

10 octombrie 2019 9:38   Vedete românești
Ultima actualizare:

În urmă cu trei ani, Andreea Bălan își îndeplinea unul dintre cele mai mari visuri, acela de a deveni mamă. În 9 octombrie 2016, membra trupei Andre își strângea în brațe prima fetiță, pe Ella Maya, așa că zilele acestea, a fost motiv de mare sărbătoare în familie, căci micuța a împlinit trei ani.

Andreea și George i-au organizat o petrecere plină de culoare, cu animatori, baloane, tort cu personaje din desene animate și mulți prieteni, iar Ella s-a simțit ca o prințesă. 

De când este mama a două fetițe, vedeta și-a schimbat prioritățile și acordă toată atenția acestora. Pentru ca Ella să nu fie geloasă pe surioara ei, Andreea și George o răsfață pe fiica lor cea mare, iar ziua de naștere a acesteia a fost ocazia perfectă pentru a o face să se simtă în centrul atenției. Îmbrăcată într-o rochiță roz pudră, Ella a fost toată un zâmbet, semn că s-a distrat de minune în compania copiilor pe care i-a invitat la petrecere. 

"Azi, Ella Maya împlinește trei ani! Trei ani minunați în care ne-am schimbat fundamental, am devenit mai buni, oferim iubire necondiționată și suntem cei mai fericiți" a scris Andreea Bălan în dreptul unor imagini de familie.

Ella Maya a apropiat-o pe Andreea de tatăl ei

Relația dificilă a Andreei Bălan cu tată ei, Săndel, s-a mai îmbunătățit de când a venit pe lume Ella Maya. ”Pe fiica mea am iubit-o mereu, din toată inima, indiferent de furtunile prin care am trecut. De când s-a  născut nepoţica mea, după care sunt topit, ne vedem mai des, ne înţelegem mai bine, am mai dat uitării vremurile grele. Ella e foarte drăgălaşă, sunt un bunic tare mândru, deja realizează ce se întâmplă în jurul ei, ne recunoaşte. Până acum i-am dăruit doar hăinuţe, dar de ziua ei îi voi oferi jucării”, ne-a declarat tatăl vedetei în momentul în care Ella sărbătorea primul a de viață.Săndel Bălan nu a lipsit nici de la botezul celei de-a doua fetițe, Clara Maria, pe care Andreea a adus-o pe lume anul acesta, când a trecut și prin cea mai mare cumpănă, cezariana care a adus-o la un pas de moarte. 

Fetițele Andreei Bălan au o relație specială

Ella și Clara au devenit foarte apropiate încă din prima clipă în care s-au cunoscut și, cu siguranță, și viitoare partenere de joacă. În momentul în care a ajuns acasă cu mezina familiei, Andreea a împărtășit cu fanii ei câteva tablouri superbe de familie, în care drăgălășenia celor două fetițe a înduioșat inimile tuturor.

Citește și:

Mărturisirea dureroasă a Andreeei Bălan după cele 4 operaţii: «Nu cred că mai pot avea copii»

Cum a reacționat fiica cea mare a Andreei Bălan când și-a cunoscut surioara

Mai multe