Andreea Bălan şterge pe jos cu Misty. Cuvinte grele!

1 septembrie 2014 16:01   Vedete românești
Ultima actualizare:

Keo şi Misty nu mai formează un cuplu, iar cântăreţul a recunoscut că îi pare rău pentru ce i-a făcut Andreei Bălan, pe care a înşelat-o timp de un an. Cântăreaţa însă nici nu vrea să audă de o relaţie cu fostul iubit, deşi vrea să rămână prietenă cu Keo.

Când a auzit că fostul său şi Misty au pus punct idilei lor, Andreea nu s-a arătat deloc surpinsă. Ba chiar, a fost acidă când a vorbit despre cei doi.

"O relaţie clădită pe nefericirea altuia nu avea cum să reziste. Şi-a dat seama că eu am fost probabil femeia vieţii lui. Nu am considerat că e iubita lui, ci că e amanta lui. A fost backup-ul care i-a rămas. El îmi spune că îşi doreşte să ne împăcăm", a declarat Andreea pentru emisiunea Access Direct de luni. 

Cât despre faptul că artistul îşi doreşte acum doi copii, deşi a refuzat să întemeieze o familie cu ea, Andreea a explicat că e o lecţie de viaţă pe care Keo trebuia să o înveţe: "Vedeţi cum stau lucrurile, când era cu mine, nu îşi dorea o familie, avea şi amantă. Acum că sunt într-o relaţie, dintr-o dată îşi doreşte copii cu mine. Astea sunt lecţii de viaţă. Suferinţa a trecut, putem să colaborăm încontinuare, vom avea o relaţie frumoasă de amiciţie".

Deşi visează de mult la o familie, cu noul iubit Andreea nu are astfel de planuri. E prea devreme, spune ea şi deocamdată se cunosc şi vor să călătorească prin întreaga lume împreună.  

"Cu Michael sunt de câteva luni, problemele de familie şi copii le pui după o perioadă. Acum ne cunoaştem, ne descoperim. Nu se mută în România, ne-am planificat nişte vacanţe în toată lumea. Suntem un cuplu sudat. Nu m-am căsătorit după opt ani, nu mă mărit după două luni. Vino să mă întrebi peste un an de zile", a completat Andreea.

Mai multe