Andreea Bălan, transformare radicală după despărțirea de iubitul american FOTO

6 iunie 2015 21:10   Vedete românești
Ultima actualizare:

După ani de zile în care părul ei a fost blond, faimoasa vedetă a decis că are nevoie de o schimbare în urma despărțirii de fostul ei iubit american, Michael Tracy și a schimbat radical culoarea podoabei ei capilare. Andreea nu s-a sfiit deloc când și-a ales noua culoare, urmărind îndeaproape tendințele internaționale.

Imediat după lansarea noului ei videoclip „Throw your money”, în care apare blondă, Andreea Bălan și-a surpris fanii cu noul ei look îndrăzneț. Vedeta și-a vopsit părul în nuanțe de albastru-gri marin, conform ultimei tendințe în materie de culoare a părului, trendul numit „granny”(„bunicuță”).

Trendul „granny” s-a născut din dorința femeilor tinere de a avea șarmul specific femeilor în vârstă, cu părul gri natural. Totuși, Andreea Bălan a schimbat puțin moda, adăugând nuanțe de albastru marin în părul ei, fiind inspirată de efectele filtrelor colorate de pe Instagram, o aplicație de modificat fotografii. Culoarea pentru care a optat artista se numește „Ocean Storm” și este una dintre cele mai râvnite culori în moda internațională.

Mai multe