Andreea Bănică «a intrat în focuri». Cum s-a descurcat la prima emisiune «Bravo, ai stil!»

19 iunie 2017 16:54   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ilinca Vandici a intrat oficial în concediu de maternitate, așa că emisiunea "Bravo, ai stil!" a intrat pe mâinile unei noi prezentatoare, nimeni alta decât Andreea Bănică.

Cântăreața nu este la primul contact cu platoul show-ului de la Kanal D, căci în primul sezon a fost invitată să ia parte la o gală și să noteze concurentele. Deși obișnuită cu aternția și camerele de luat vederi, Andreea a recunoscut că emoțiile au acaparat-o. Concurentele au avut grijă să o pună la curent pe noua gazdă cu toate micile înțepături dintre ele, iar aceasta, la rândul său, a încercat să le oprească pe fete din a se certa.

Comentariile au curs pe pagina de Facebook a emisiunii. Unii au spus încă din primele minute ale ediției de luni, 19 iunie, că nu se descurcă, în timp ce alții au ținut să-i ureze succes și să-i prevadă un parcurs strălucit la Kanal D.

"Sper din tot sufletul ca ea să stopeze certurile, jignirile şi tot mahalagismul de joasă speţă din această emisiune. Să avem parte de o emisiune civilizată unde respectul faţă de aproapele tău să primeze" sau " Nu se descurcă! Nu mai are farmec emisiunea! Chiar nu găseați o prezentatoare?"- au fost doar două dintre mesajele diametral opuse.

Solista nu este la prima experienţă în televiziune

Andreea Bănică a mai prezentat în 2009, la Kanal D, emisiunea „În papuci de vedetă”, un reality show care îşi propunea să pună oameni obişnuiţi în diverse situaţii cu care se confruntă vedetele: repetiţii, înregistrări, nopţi întregi petrecute în studiouri. La finalul acestor „încercări”, protagoniştii experimentelor înţelegeau că preţul celebrităţii este unul foarte mare.

Mai multe