Andreea Bănică a pus mâna pe un cântăreț celebru din străinătate

14 iulie 2015 15:49   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Bănică (37 de ani) a făcut o colaborare inedită cu un artist celebru. Aggro Santos (26 de ani) este un rapper brazilian care a cântat cu nume de calibru din industria muzicală de peste hotare.

Cântărețul a avut până acum trei single-uri de în TOP 10, în Marea Britanie și a vândut peste un million de single-uri. Santos este celebru și în America de Sud. Andreea a revenit la piesele în limba engleză și a lansat o melodie nouă alături de rapper, care se intitulează “Red Lips” (buze roșii n.r). Brazilianul a mai colaborat cu Kimerly Walsh, fosta membră a trupei Girls Aloud și cu Kimberly Wiatt, fosta membră a trupei Pussycat Dolls.

Videoclipul Andreei Bănică este extrem de sexy

Piesa a fost produsă de către Danny Kirsch și mixată de către Lu Diaz. Single-ul adduce o schimbare de stil muzical pentru Andreea Bănică: influențele de cabaret și flow-ul latino, flirty. Videoclipul poartă semnătura unuia dintre cei mai de success regizori internaționali, David Rousseau, care a colaborat până acum cu Christina Aguilera, Shakira, Jennifer Lopez, Enrique Iglesias și Pitbull. A fost filmat pe parcursul a câtorva zile, în Miami, în Statele Unite ale Americi și are în prim plan atmosfera și atitudinea pasională a latinilor.

Andreea a lansat recent  single-ul “Doi”, featuring Kaira, o poezie vizuală despre una din cele mai importante valori ale existenței: prietenia. 

Mai multe