Andreea Bănică e din nou gravidă! A visat că va avea un băieţel!

29 iunie 2016 12:01   Vedete românești
Ultima actualizare:

Solista este însărcinată în patru luni şi a visat că va avea un băieţel. Andreea Bănică (37 de ani) și impresarul Lucian Mitrea formează un cuplu de peste 20 de ani și mai au împreună o fetiță în vârstă de 7 anișori, Sofia.

După Andreea Bălan, Antonia şi Adda, iată că îi vine rândul și Andreei Bănică să se înscrie pe lunga listă a vedetelor autohtone care vor naște anul acesta. 

Andreea Bănică a ţinut secretul bine, însă s-a cofesat jurnaliștilor revistei „Viva”, pentru care a realizat și o şedinţă foto, pentru ediția de luna iulie. 

„Vai, acum ce mă fac?! N-a fost în plan să mai facem un copil”

Solista a povestit cum a aflat că e din nou însărcinată. „Îmi făceam întreținere corpo­rală la un salon și, în timpul tratamentului, mi s-a făcut rău. Făcusem înainte un tra­tament hormonal care mi-a dat niște stări neplăcute și nu știam pe baza a ce să pun sta­rea asta de rău. Am ajuns acasă și am început să mă gândesc ce ar putea fi. A doua zi mi-am luat, totuși, un test de sarcină și, când am văzut că se înroșește a doua liniuță, mi-am zis: «Vai, acum ce mă fac?!”». N-a fost în plan să mai facem un copil. I-am zis lui Lucian, ne-am pupat și ne-am bucurat. Primul meu gând a fost cum o să reacționeze Sofia, care însă nu a aflat. O să îi spunem când apare revista, pentru că, dacă îi spuneam, știa toată lumea până acum”, a povestit Andreea.

Pare foarte fericită alături de familia sa

Vedeta a mai spus că a visat că va avea un băieţel. „Primesc un telefon de la clinică a doua zi: «Felicitări, doamna Bănică, veți avea un băiețel sănătos!». Ce poate fi mai frumos decât să ai un bă­iat și o fată! Bine, noi ne bucu­ram oricum! Nici la Sofia nu ne-am dorit ceva anume”, a mai povestit Andreea Bănică, pentru noul număr al revistei „Viva”.

Tocmai a lansat o nouă melodie: „Rain in July”, în duet cu Geørge

Mai multe