Andreea Bănică, experiență neplăcută în aeroport: "Nu cred că mă voi mai întoarce în Egipt"

2 noiembrie 2021 15:01   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Bănică a povestit experienţa groaznică trăită în aeroportul din Sharm el-Sheikh, la întoarcerea din vacanță. Au fost controlați ca niște teroriști, le-au scotocit în toate bagajele, au fost înghesuiți ca sardinele și nu au primit nici măcar o sticlă de apă.

După soare și plajă, Andreea Bănică a avut parte de coșmarul vieții pe aeroportul din Sharm el-Sheikh, Egipt. "Pe lângă faptul că ne-au controlat de trei ori bagajele imense, ne-au controlat din cap până în picioare. Aveam bijuteriile la mână, au spus că dacă nu le dau jos, nu pot să trec. Am spus: <Nu am cum să le dau jos, că ar însemna să țin toată coada asta, până dau eu toate bijuteriile jos>. Eu merg cu brățări la mână, sunt de acord să mă controlezi. Dacă piuie mașinăria, controlează-mă din cap până în picioare. (…) M-a controlat, m-a pus să ridic picioarele pe sus, mai avea puțin și-mi băga mâna la sutien”, le-a povestit Andreea Bănică urmăritorilor ei de pe Instagram.

"A fost ceva SF, eu nu am pățit în viața mea așa ceva"

În plină pandemie de Covid, Andreea Bănică a spus că în ţara arabă nu s-au respectat măsurile care se impun într-o astfel de situaţie. "Ne călcam în picioare, era îmbulzeală, dădeam din coate. Ne-au separat, femeile de bărbați. Dacă vedeați cum dădeau rusoaicele din coate și cum se agitau, voiau să ajungă primele... A fost ceva SF, eu nu am pățit în viața mea așa ceva. Am stat vreo 4 ore în aeroport, eram terminați. Experiența asta de pe aeroport a fost șocantă, nu cred că mă voi mai întoarce în Egipt”, a mai povestit, revoltată, artista. Mai mult, din cauza haosului, solista nu a avut timp să cumpere de mâncare pentru copii, iar în avion nu a primit nici măcar o apă. Au stat mai mult de 5 ore nemâncați și însetați.

Citește și:

Mara Bănică, vacanţă de coşmar în Thailanda. Ce a păţit vedeta

Șeful de la Culturism, vacanță de coșmar pe litoralul românesc: "Enterocolită, mâncare proastă, prețuri mai mari ca în Dubai"

Mai multe