Andreea Bănică, fără sutien pe iaht! Fanii au lăudat-o fără rezerve

19 ianuarie 2016 12:59   Vedete românești
Ultima actualizare:

După o perioadă încărcată, cu concerte de Crăciun și de Revelion, Andreea Bănică (37 de ani) a ales Thailanda ca să se relaxeze alături de soțul ei. Vedeta nu a avut însă inimă să-și abandoneze cu totul fanii de acasă, pe care îi răsfață cu imagini sexy postate pe contul personal de Instagram. Cea mai recentă fotografie o înfățișează pe Andreea într-o ipostază rară: fără sutien, pe un iaht, în mijlocul mării.

Din 2001, de când s-a dezbrăcat în Playboy, Andreea Bănică nu a mai renunțat cu totul la haine cu niciun prilej. Mamă de familie și artistă cu state vechi în showbiz-ul românesc, Andreea a preferat să sugereze, în loc să arate de-a dreptul, când a fost vorba de ținute sexy.

La fel stau lucrurile și cu imaginile din vacanță postate de cântăreață pe contul personal de Instagram. Pe iaht, într-un costum de baie negru, fără sutien, dar întoarsă cu spatele. Fanii i-au putut admira silueta clepsidră, corpul tonifiat ca la 18 ani și au avut libertatea de a-și imagina că sânii Andreei arată cel puțin la fel de bine ca pe vremea când aceasta se dezbrăca pentru pictorialul din Playboy.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară: ”În sfârșit, o poză din spate!”, ”Ești superbă! Arăți mai bine ca la 18 ani”.

Mai multe