Andreea Bănică, în costum de baie! Cum arată solista în bikini

24 mai 2015 21:15   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vedetele se pregătesc să-şi scoată din dressing ţinutele estivale, aşa că au ieşit la plajă! Andreea Bănică (36 de ani) a profitat de vremea frumoasă şi s-a bronzat în grădina unui amic. Artista a ales cel mai sexy costum de baie în care s-a fotografiat, spre deliciul admiratorilor săi care au apreciat imaginea cu vedeta.

Andreea Bănică a profitat din plin de ziua de duminică pe care şi-a petrecut-o într-un mod cât se poate de relaxant. A stat întinsă pe sezlong la plajă. Nu la mare sau la munte şi nici la vreo piscină de fiţe, ci în grădina unui prieten înconjurată de vegetaţie luxuriantă. Blonda a ales pentru plajă un costum de baie minuscul, pentru ca rezele soarelui să-i coloreze pielea.

Cântăreaţa recunoaşte că soţul nu prea o lasă să stea la soare, aşa că face plajă cu moderaţie. Îmbrăcată într-un costum de baie din două piese, artista şi-a întrebat prietenii de pe reţeaua de socializare dacă s-a bronzat după o zi întreagă în care a stat tolănită la plajă.

"M-am bronzat si eu un pic?", a scris blonda la descrierea imaginii de pe contul ei de socializare. Fanii nu au remarcat bronzul artistei, ci mai degrabă silueta. Toţi au felicitat-o pentru că se menţine în formă şi are un corp bine tonifiat, deşi este mămica unei superbe fetiţe, în vârstă de şase ani, pe nume Sofia.    

Mai multe