Andreea Bănică "își uită" des sutienul acasă. Cum a ieșit în Sâmbăta Mare

1 mai 2016 18:19   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cu doar câteva ore înainte de a merge la biserică pentru a lua Lumina Sfântă, Andreea Bănică (37 de ani) a ieșit sâmbătă (30 aprilie) la o plimbare în aer liber. Conștientă și mulțumită de felul în care arată, solista și-a lăsat sutienul acasă.

Imaginea pe care a publicat-o pe pagina ei de Facebook a atras atenția asupra unui detaliu pe care au picat mai ales ochii bărbaților, sânii Andreei. Frumoasa blondă și-a încântat fanii. Aceștia i-au apreciat curajul de a ieși fără sutien în public, deși sfârcurile i-au ieșit în evidență prin materialul rochiei purtate. Atât femeile, cât și bărbații au lăudat-o: "Ador atitudinea pe care o ai...ești extraordinară fără sutien. Aș merge și eu așa...", i-a scris o admiratoare.

Andreea nu a rămas datoare și a răspuns cu mândrie: "Mulțumesc! Nu suport sutienul și mă ajută natura, nu am ce să ascund." Fotografia cu pricina a strâns peste 30.000 de mii de aprecieri în mediul virtual.

Bineînțeles că au existat comentarii negative: "Ok, fără sutien, dar măcar un material nu așa transparent, există niște plasturi pentru sfârcuri, înțeleg că ești artistă, arăți foarte bine, fiecare se poartă cum vrea, însă după o vârstă și mai ales cu un copil, mie personal nu mi se pare ok să ieși în parc și toți bărbații să se holbeze la sfârcurile lui mami."

Mai multe