Andreea Bănică, lăudată de Iulia Albu, deşi s-a îmbrăcat până-n gât la botez

12 mai 2017 8:22   Vedete românești
Ultima actualizare:

Rochia de catifea fără pic de decolteu i-a dus Andreei Bănică mult râvnitul trofeu "Wow" pe care Iulia Albu îl acordă cu mare greutate vedetelor. Cântăreaţa a primit laudele fashion-editorului pentru piesa vestimentară pe care a purtat-o la botezul fiului ei, Noah, de săptămâna trecută (7 mai). Artista a avut aceeaşi ţinută atât la slujba de creştinare, cât şi la petrecerea de la restaurant unde a stat numai pe ringul de dans.

Andreea Bănică a tras lozul câştigător cu rochia verde de catifea pe care a ales-o împreună cu stilista ei pentru botezul lui Noah. Atât de mulţumită a fost vedeta de alegerea vestimetară pe care a făcut-o încât a rămas la fel îmbrăcată şi pe toată durata petrecerii. Pantofii au fost cei care i-au dat bătăi de cap artistei, care nu s-a formalizat prea tare şi a renunţat la ei în toiul petrecerii şi a dansat desculţă.

"În seara asta nu mă voi schimba, nu avem 100 de rochii, e suficientă una singură”, declara cântăreaţa, care s-a şi ţinut de cuvânt. Andreea a îmbrăcat o rochie midi de culoare verde închis, din catifea, cu mânecă lungă și fără pic de decolteu, detalii care au fost remarcate şi de Iulia Albu la rubrica pe care o are în fiecare joi, la Kanal D. "Într-adevăr, o rochie din catifea se asortează cu o pereche de pantofi preţioşi, aşa ca nu prea avea cum sa greşească. Motiv pentru că eu consider oportun să îi oferim o notă de ...WOW!", a spus fashion-editorul la emisiunea "Wowbiz".

Mai multe