Andreea Bănică plănuiește să nască pe un alt continent

12 iulie 2016 23:42   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vestea că Andreea Bănică (38 de ani) este gravidă i-a surprins chiar și pe ea și Lucian Mitrea, soțul său. Frumoasa vedetă nu-și mai încape în piele de fericire. Toată familia este încântată, chiar și micuța Sofia (7 ani), fiica solistei, care deja i-a făcut un program serios mamei sale.

Fericitul moment al nașterii este așteptat spre sfârșitul anului, dar Andreea și soțul său fac deja planuri pentru mult așteptata venire pe lume a fiului lor. Mai ales Lucian este cel care pare gata să-și urce soția însărcinată în avion și să meargă cu ea tocmai pe continentul american. Vedeta a intrat în direct la "Răi da' Buni", unde a povestit despre faptul că ia în calcul să-și aducă cel de-al doilea moștenitor pe lume în Staele Unite ale Americii sau în Canada.

"Dacă nu nasc ăn țară, aș alege America sau Canada. Lucian s-a gândit la asta. Ori în America, ori în Canada. Este o dorință de-a lui Lucian. Încă nu ne-am decis sută la sută. Merg la toate controloalele și vreau să mă asigur că bebe este perfect sănătos", a spus cântăreața care este foarte activă în această perioadă. Tocmai s-a întors dintr-o vacanță de o săptămână, în doi, doar alături de soț, în Croația, iar acum se află pentru câteva zile la Euforie, acolo unde a lăsat-o pe fiica ei în grija bunicilor.

Sofia e cea mai fericită că va avea un frățior

Andreea nu știa cum să-i spună Sofiei vestea cea mare. Se gândea că va fi geloasă și că îi va purta pică fratelui său încă de dinainte de a-l cunoaște. Cu toate acestea, micuța i-a dat toate previziunile peste cap.

"Nu mă așteptam ca Sofia să fie atât de încântată de momentul ăsta. M-am speriat la gândul de a-i spune. Nu am știut cum să procedez cu ea. Nu știam cum să-i spun ca să nu fie geloasă sau să sufere. A spus «yeeey» când i-am zis, mi-a pupat burtica și m-a mângâiat. A și început să-mi facă un meniu din care a exclus sucurile și mi-a făcut un program, să meargă să-i cumpere hăinuțe, cărucior.  Îmi spune mereu să-i dau lui bebe să mănânce ce trebuie. Mă bucură să o văd așa de implicată", a povestit Andreea la Antena Stars.

Mai multe