Andreea Bănică s-a îmbrăcat până-n gât la botez! Apariție elegantă la biserică

7 mai 2017 16:50   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, au pus la cale un eveniment special pentru cel de-al doilea copil, Noah Andrei. Băiețelul a fost botezat azi, 7 mai, la Biserica Sfântul Spiridon cel Nou, unde vedeta și-a întâmpinat invitații într-o ținută specială.

UPDATE 17.25: Slujba s-a încheiat în jurul orei 17.15. Andreea a ieșit din biserică cu Noah în brațe, care plângea nevoie mare. „A plâns și plânge în continuare, cred că atunci când vede multă lume normal că se mai agită”, a declarat vedeta. „Am avut emoții mari, chiar i-am zis părintelui: «Te rog, părinte, mai încet, nu mi-l scufunda atât de tare». L-a scufundat de trei ori”, a mai explicat ea.

Cât despre ținută, Andreea a declarat că rochia a fost aleasă împreună cu stilista ei. În plus, vedeta va rămâne la fel îmbrăcată și la petrecere: „În seara asta nu mă voi schimba, nu avem 100 de rochii, e suficientă una singură”.  La eveniment, Andreea și Lucian așteaptă aproximativ 110 invitați, numai cei mai apropiați prieteni. 

Însoțită de Lucian și cu micuțul Noah în brațe, Andreea Bănică a dat dovadă de decență și a urcat scările bisericii într-o rochie de bun simț. Cântăreața a făcut o excepție pentru botez și a ales o ținută fără decolteuri, decupaje sau de dimensiuni prea mici.

Așa se face că Andreea s-a prezentat la creștinare îmbrăcată într-o rochie midi de culoare verde închis, din catifea, cu mânecă lungă și fără pic de decolteu. Pe Noah l-a îmbrăcat într-un costumaș dungat, gri, și o cămașă albă. Cât despre Lucian, acesta a ales un costum clasic pentru eveniment, negru, asortat cu o cămașă albă simplă și accesorizat cu un papion tot negru.

Eleganți și foarte emoționați, cei doi părinți au intrat împreună în biserică, pregătiți pentru ceremonia religioasă, care a început în jurul orei 16.00. Începerea evenimentului a fos întârziată cu o oră, fiindcă părinții emoționați au uitat acasă trusoul. După creștinare, Andreea Bănică și invitații vor pleca spre Clubul Diplomaților din Capitală, unde va avea loc petrecerea de cumetrie. 

Mai multe