Andreea Bănică și soțul, gesturi tandre la malul mări

7 septembrie 2017 15:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Bănică şi Lucian Mitrea se cunosc din adolescenţă şi sunt de 23 de ani împreună. Se iubesc ca în tinerețe, dovadă stând imaginile publicate de cei doi pe Instagram.

Au împreună doi copii minunaţi, Sofia Maria și Noah Andrei şi au cariere solide. Andreea Bănică (39 de ani) în muzică şi televiziune, iar soţul ei în impresariat. Însă, pe lângă activitatea lor profesională intensă, cei doi nu uită să își dedice timp și pentru ei. Într-unul dintre cele mai recente filmulețe publicate pe pagina sa Instagram, Andreea le arată fanilor cât de ferictă este în brațele soțului său atunci când o sărută pe gât, la malul mării.

“Ne-am cunoscut în liceu. Am făcut amândoi Liceul Teoretic din Eforie Sud. El era din Eforie Nord și făcea naveta. Eu eram în clasa a X-a, el intra în a IX-a, deci cu câteva luni mai mic decât mine. Fiind boboc, s-a organizat balul bobocilor, unde eram invitate și noi, pentru că eram o clasă de fete frumoase”, povestea fosta prezentatoare a emisiunii “Bravo, ai stil” (Kanal D).

Mai multe