Andreea Berecleanu, nuntă cu rodii, roșii cherry și vinete proaspete
După ce i-au admirat rochia, privitorii și-au mutat atenția către decorul de nuntă. Fabulos, tomnatic, original, în stilul miresei Andreea Berecleanu - cam așa s-ar putea caracteriza aranjamentul la care fructele și legumele au fost din abudență pe mesele invitaților.
Culmea, deși alți miri fac pregătiri și stabilesc cu luni înainte cum să arate încăperea în care vor valsa și-și vor primii invitații, în cazul Andreei Berecleanu și al medicul Constantin Stan, totul a fost spontan, totul la minut.
Pictorul cu origini italienești, Giuseppe Arcimboldo, au inspirat-o pe frumoasa știristă, dar și pe designerul Dhaniel Nora. ”Giuseppe Arcimboldo a fost inspirația mea și asta i-am cerut designerului florist Dhaniel Nora. A fost o provocare pentru el. A venit cu echipa la fața locului ca să le aranjeze personal, erau inclusiv vinete și broccoli proaspte. Invitații au mâncat din rodii, struguri direct de pe masă”, ne-a spus prezentatoarea știrilor Observator, de la Antena 1.
Tânărul designer recunoaște că nu a mai avut solicitări atât de originale și că a fost o adevărată provocare pentru el nunta Andreei. ”Să realizăm un aranjament pornind de la fructe și legume pentru o nuntă a fost într-adevăr ceva nou pentru noi, și dacă mere sau struguri am mai avut inserate până acum în aranjamente tomnatice, cu siguranță n-am mai avut broccoli, vinete și roșii cherry alături de mango, rodii și struguri. Cred că am reușit să realizăm un aranjament foarte elegant inserând printre fructe și legume hortensii, trandafiri, astilbe, amaranthus, bluperum, iedera, frunze de castan și eucalypt”, ne-a spus Dhaniel Flora, designer floral.