Andreea Berecleanu s-a căsătorit în secret! Gabriela Firea a oficiat cununia

18 septembrie 2016 13:47   Vedete românești
Ultima actualizare:

Prezentatoarea Andreea Berecleanu (41 de ani) și medicul estetician Constantin Stan au spus „Da” în fața ofițerului stării civile, duminică (18 septembrie). Evenimentul a avut loc la Primăria Municipiului București, primarul Gabriela Firea a fost cea care a oficiat evenimentul.

Vedeta Antenei 1 a făcut pasul cel mare! După mariajul eșuat cu Andrei Zaharescu, Andreea Berecleanu s-a căsătorit din nou. Cea care a făcut pe ofițerul stării civile a fost Gabriela Firea, fosta ei colegă și actualul primar general al Capitalei, potrivit stiripesurse.ro.

Andreea Berecleanu a purtat o rochie albă, simplă, dar accesoriul purtat pe cap a fost vedeta. Prezentatoarea a avut un voal negru, scurt, în stilul anilor '20. Andreea și Constantin plănuiesc să se cunune religios în luna noiembrie a acestui an, conform sursei citate. 

În 2013, Berecleanu anunța divorțul de Andrei Zaharescu, alături de care are doi copii. Constantin Stan a avut o relație de 13 ani cu nutriționista Mihaela Bilic, care a fost bună prietenă cu Andreea Berecleanu.

Mai multe