Andreea Berecleanu şi Constantin Stan, în intimitate! Imaginea prin care li se citeşte fericirea pe chip

21 mai 2015 16:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu au pornit pe drumuri separate în urmă cu doi ani, când au şocat pe toată lumea cu anunţul separării. La scurt timp, prezentatoarea şi-a refăcut viaţa sentimentală şi la fel a făcut-o şi fostul ei soţ, consul în Africa de Sud. Astăzi, ştirista se declară fericită alături de medicul estetician, Constantin Stan, bărbatul care i-a readus zâmbetul pe buze.

Nu e uşor pentru niciun cuplu să treacă printr-un divorţ, mai ales după o căsnicie de 15 ani, aşa cum au avut Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu, însă amândoi au demonstrat că timpul vindecă rănile şi şi-au găsit rapid fericirea în braţele altor parteneri. Prima care s-a afişat cu noul iubit a fost ştirista. Prezentatoarea Observator de la Antena 1 a început o relaţie cu medicul estetician Constantin Stan lângă care şi-a găsit liniştea. A găsit putere să meargă mai departe, iar acum zâmbetul i se întipăreşte firesc pe chip. Cu ocazia zilei de nume a iubitului ei, bruneta i-a făcut o urare, în stilul propriu. A publicat o imagine cu ei doi într-un moment de tandreţe şi a scris un mesaj general pentru sărbătoriţii zilei pe reţeaua de socializare. nălţarea şi sărbătorirea Sfinţilor Constantin şi Elena! La mulţi ani, tuturor aniversaţilor acestei zile sfinte! Să aveţi zile frumoase!", a scris Andreea Berecleanu pe contul de Facebook.

Bruneta a mai publicat o imagine, în care ciocneşte o cupă de şampanie pentru sărbătorţi şi poartă un tricou cu un mesaj sugestiv : "happily ever after..." (n.r. în sfârşit fericită)", au fost cuvintele care însoţesc fotografia ştiristei lăsând să se înţeleagă cine se face "vinovat" de fericirea ei.  

Mai multe