Andreea Berecleanu, tristă de Sărbători: «Nu ştiu cum va fi acest Crăciun fără el!»

8 decembrie 2017 9:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

Sărbătorile nu vor mai avea aceeaşi strălucire anul acesta pentru Andreea Berecleanu. Ştirista a vorbit cu lacrimi în ochi despre Crăciunul care se apropie cu paşi repezi, unul trist, de altfel fără tatăl ei. Vedeta şi-a pierdut părintele în urmă cu doar trei luni şi nu a depăşit momentele de suferinţă prin care a trecut.

Andreea Berecleanu (42 de ani) a fost greu încercată în ultimele luni. Prezentatoarea de la Antena 1 a trecut prin momente cumplite după ce şi-a pierdut tatăl în această toamnă. Magia sărbătorilor nu o va cuprinde anul acesta pe vedetă, care a declarat că aşteaptă ca 2017 să se termine cât mai repede.  

"Nu am făcut scrisoarea pentru Moş Crăciun şi nici nu ştiu dacă o să o fac. Anul acesta aştept să treacă liniştit, să se ducă. A fost un an neliniştit şi trist pentru mine şi vreau să se plece cât mai repede. De Crăciun vreau să-mi amintesc de tata, atunci când era ziua lui de naştere, şi într-un fel sau altul să ne amintim de el şi să...e foarte greu să vorbesc despre asta, pentru că nu ştiu cum va fi acest Crăciun fără el", a mărturisit ştirista, vizibil afectată.  Andreea Berecleanu este căsătorită cu medicul estetician Constantin Stan şi are doi copii, Eva şi Petru, din mariajul cu fostul soţ, Andrei Zaharescu.

Tatăl vedetei a murit în urmă cu trei luni

La începutul lunii septembrie, Andreea Berecleanu a făcut anunţul trist, dar nu a dat detalii referitoare la cauza decesului tatălui ei.  

„Într-o zi de aproape toamnă, a ales să plece spre alte zări. A lăsat toată dragostea şi puterea lui în sufletele noastre. Drum luminos, TATA! AMIN”, a scris prezentatoarea TV pe contul de socializare. 

Andreea Berecleanu era foarte atașată de tatăl ei, iar cei doi aveau o relație specială.

Prezentatoarea principalului jurnal de știri de la Antena 1 este foarte discretă în ceea ce privește viața sa personală. Vedeta a lipsit de la pupitrul știrilor câteva zile pentru a se ocupa de funeralii. 

Mai multe