Andreea Dogaru, cel mai bun designer la Romanian Fashion Awards! Irina Columbeanu a fost vedeta colecţiei

7 decembrie 2016 21:43   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Dogaru a primit la Romanian Fashion Awards, un premiu râvnit, ”cel mai bun designer de rochii de seară”. Evenimentul a avut loc în cadrul celei de a 26-a ediții a Bucharest Fashion Week.

Pentru creatoarea de modă Andreea Dogaru, anul 2016 a fost de bun augur. A fost pe podiumurile de modă din țară, dar și de afară. În septembrie și-a prezentat o colecție cu rochii de mireasă la un eveniment important de modă din Dubai, iar în toamnă a fost prezentă la un eveniment de la Palatul Parlamentului. Mai mult, participarea la Bucharest Fashion Week i-a adus încă un premiu important, ”cel mai bun designer de rochii de seară”.

Recent, ea a mai fost distinsă cu două premii în modă, unul în cadrul celei de a treia ediții a galei Celebrity Awards Successful Women, iar cel de-al doilea premiu a venit din partea organizatorilor Târgului de nunți de la Palatul Parlamentului, Mariage Fest. Pe scena Bucharest Fashion Week, eveniment ce a avut loc weekendul trecut la un local de lux din Otopeni, Andreea a urcat alături de Irina Columbeanu, care a fost prințesa colecției. 

Mai multe