Andreea Esca a golit magazinele şi portofelul la Londra! Fiica ei studiază în Anglia

11 septembrie 2018 9:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Esca a absentat de la ştirile Pro Tv cu un motiv serios. Prezentatoarea tv se află în Anglia cu fiica ei Alexia, care a început facultatea la Londra. Alexia şi-a cunoscut colegii şi uşor-uşor începe să se obişnuiască cu noua ei locuinţă, pe care încă o amenajează. Pentru asta, proaspătat studentă în străinătate şi celebra ei mamă au colindat magazinele din Londra.

Viaţa nu e ieftină deloc la Londra şi de asta s-a convins şi Alexia, fiica majoră a Andreei Esca după ce a umblat prin mai multe magazine ca să-şi achiziţioneze cele necesare pentru facultate.

Ştirista a însoţit-o peste tot şi ajutat-o să-şi aleagă rechizitele potrivite, dar şi cele necesare pentru casa în care va sta de acum înainte o bună perioadă de timp.

După ce au trecut pe la universitate, unde Alexia va studia marketing şi publicitate, cele două au luat la pas magazinele, de unde au plecat extrem de încărcate. Andreea Esca şi Alexia au avut nevoie de ajutorul rudelor, la care fiica ei stă, pentru a căra tot ce au cumpărat.

Cele două au intrat chiar şi într-un magazin cu produse româneşti, unde au găsit la vânzare inculsiv pufuleţi. 

Mai multe