Andreea Esca, decolteu de senzație! A atras toate privirile la un eveniment monden

12 martie 2017 9:42   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Esca (44 de ani) a surprins recent cu o ținută mai diferită decât stilul ei cu care ne-a obișnuit. Prezentatoarea Tv a ales o rochie mai îndrăzneață care i-a pus bine în evidență formele corpului și a atras toate privirile.

Vedeta a fost joi seara (9 marite) invitată la un eveniment susținut de publicația sa online, „A List Magazine”, unde au participat mai multe vedete, dar unde prezentatoarea a ieșit în evidență cu o rochie a cărei culoare nu era deloc greu de observat.

De regulă, Andreea Esca nu a fost văzută prea des în public purtând culori țipătoare, dar de această dată, nu doar culoarea foarte vie, primăvăratică a atras atenția, ci și decolteul acesteia. Optând pentru o rochie fără mâneci, lungă până peste genunchi, dar mulată pe corp, știrista de la Pro Tv s-a întrecut pe sine și pare să se simtă foarte bine în propria piele.

Evenimentul a fost organizat în cinstea tipăririi celui de-al foilea număr al „a List Magazine”, o publicație despre lifestyle pentru femei, lansată în urmă cu un an.

Mai multe