Andreea Esca, decolteu generos la un eveniment! Toţi ochii au fost aţintiţi asupra ei FOTO

16 mai 2015 16:53   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Esca ştie să atragă privirile cu fiecare apariţie a sa. Aşa s-a întâmplat şi sâmbătă seara, când a apărut la un eveniment monden. Aceasta a ales să poarte o ţinută care I-a lăsat pe cei prezenţi să saliveze la propriu.

Ştirista a apărut în faţa tuturor cu o rochie verde, lungă, şi cu un decolteu extrem de adânc. Extrem de zâmbitoare şi foarte relaxată, Andreea Esca a păşit încrezătoare pe covorul roşu şi şi-a etalat superba rochie sub privirile bărbaţilor care se aflau în spatele ei.

"Mia Madre"! Vizionarea din această seară! John Turturro foarte bun'', a scris vedeta în dreptul imaginilor publicate pe Facebook.

Andreea Esca a fost dorită în revista Playboy

Andreea Esca a fost dorită pe coperta Playboy. Fostul redactor-şef al revistei, Dan - Silviu Boerescu a vorbit despre prima copertă a revistei şi a dezvăluit că Andreea Esca a fost dorită de public. El a acordat un interviu pentru site-ul paginademedia.ro.

"Am făcut cercetare de piaţă care ar fi cea mai dorită femeie care să apară pe coperta Playboy. Rezultatul a fost spectaculos, nu dau acuma toate detaliile. În orice caz pe locul întâi era Esca. Oamenii voiau să o vadă pe cea mai cunoscută, cea mai hot femeie a momentul, nu pe cea mai frumoasă. Nu că Andreea nu ar fi foarte frumoasă", a povestit Boerescu. 

Însă el a recunoscut că prezentatoarea nu a fost niciodată abordată de revista pentru bărbaţi: "Niciodată nu poţi să pui o prezentatoare de ştiri în Playboy". 

Mai multe