Andreea Esca, destinație periculoasă pentru vacanța de Crăciun

25 decembrie 2015 11:49   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ca în fiecare an, sărbătoarea Crăciunului o găsește pe Andreea Esca în sânul familiei. Anul acesta, știrista Pro Tv a ales o destinație periculoasă pentru a-l întâlni pe Moș Crăciun. Prezentatoarea tv a plecat împreună cu soţul ei, Alexandre Eram, şi cei doi copii, Alexia şi Aris, la Paris pentru a fi alături de bunicii de acolo.

Deși aici au avut loc atentate teroriste soldate cu 130 de morți, Andreea Esca (43 de ani) nu a tăiat Parisul de pe lista de vacanțe. Vedeta tv se află împreună cu soțul său și cei doi copii în Franța. Fericită că petrece în familie, știrista a publicat mai multe fotografii pe rețelele de socializare.

"Ziua de Crăciun este despre pachetele de sub brad și masa cu «ai tăi». Despre fețele fericite de-adevăratelea sau de formă la deschiderea darurilor și despre eternele discuții legate de bucatele de pe masă", a scris Andreea pe Facebook la descrierea unei fotografii de la masa festivă cu familia lărgită.

Francezul Alexandre Eram, soțul vedetei tv, este născut în America, a studiat în Germania și Anglia, iar părinţii lui locuiesc la Paris.

Mai multe