Andreea Esca, greșeală colosală! Toată lumea s-a gândit la Antena 1

30 martie 2016 17:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Esca a postat o imagine controversată pe contul personal de Instagram. Purtând o pereche de ochelari de soare cu o singură lentilă, vedeta incontestabilă a postului PRO Tv a făcut, cel mai probabil fără intenție, o trimitere directă la rivalul dintotdeauna Antena 1.

Imaginea cu vedetele Antenelor susținându-și patronul, pe urmăritul penal la vremea respectivă Dan Voiculescu, a făcut istorie în urmă cu trei ani. Mircea Badea, Mihai Gâdea și Adrian Ursu s-au fotografiat în 2013, pe plajă, alături de patronul lor, purtând cu toții ochelari de soare cu o singură lentilă.

Aluzia foarte transparentă era la procesul în care era implicat Dan Voiculescu la vremea respectivă, care s-a încheiat, de altfel, cu condamnarea omului de afaceri la 10 ani de închisoare. Fostul patron al Antenelor se prezentase la una din înfățișările procesului purtând o asemenea pereche de ochelari, motivând că ”nu vede cu ochi buni justiția din România”.

La trei ani distanță, Andreea Esca repetă figura, se pare, din rațiuni publicitare, fără să-și dea seama că toată lumea se va gândi la acest episod legat de postul de televiziune concurent. ”N-am voce și n-am o lentilă. De ce?”, a scris Esca în dreptul imaginii cu pricina. Vedeta le-a promis fanilor că vor afla în curând motivul și a menționat numele unui producător de electronice.

Mai multe