Andreea Esca, înnebunită după bebeluşul Ralucăi Arvat! FOTO

27 martie 2015 8:08   Vedete românești
Ultima actualizare:

Raluca Arvat (39 de ani) e în culmea fericirii, iar colegii ei de la Pro TV, printre care şi Andreea Esca (42 de ani), se bucură alături de ea! Prezentatoarea ştirilor sportive a adus pe lume, luni dimineaţă (23 martie), un băieţel frumos şi sănătos, care a primit nota 10 la naştere.

A devenit mămică pentru prima oară! Raluca Arvat a născut prin cezariană un băieţel de toată frumuseţea, pe care îl cheamă Tudor Alexandru. Bebeluşul a cântărit la naştere 3.100 kg şi măsoară 49 cm.

Printre primele persoane care care au vizitat-o la maternitate pe Raluca Arvat şi care îi împărtăşesc fericirea tinerei mămici a fost Andreea Esca. Aceasta a publicat imediat, pe contul personal de Facebook, mai multe imagini realizate alături de simpaticul bebeluş şi de proaspăta mămică. Ultima dintre fotografii este cu adevărat adorabilă, vă lăsăm să o admiraţi…

“«Mini ŞtirileProTV» din sport vă spune «bună dimineaţa»  :)! Sau cum se obişnuieşte Raluca Arvat cu băieţelul ei....”, a scris Andreea Esca, emoţionată, pe Facebook, în dreptul pozei cu pricina.

Reacţia fanilor nu a întârziat să apară.

“Ce frumos e! Să vă trăiască!”, “Să fie sănătos! Să-i trăiască şi să îi aducă multe bucurii”, “Vaaaaai, ce minunat este!!!”, au scris prietenii virtuali entuziasmaţi, pe reţeaua de socializare.

Mai multe