Andreea Esca îşi răsfaţă familia prin rotaţie

13 noiembrie 2016 20:18   Vedete românești
Ultima actualizare:

De luni până vineri o vedem la pupitrul ştirilor PRO TV, de la ora 19.00, însă weekend-ul şi-l dedică exclusiv familiei numeroase.

Andreea Esca (44 de ani) ba chiar a găsit o metodă ideală pentru a-i mulţumi pe toţi cei dragi: le dedică, prin rotaţie, timp special. Astfel, Esca a început cu mama şi cu fiul ei şi a terminat cu soţul şi cu tatăl.

“N-am fost niciodată în concediu la sfârşit de octombrie, de 25 de ani de când lucrez. Mi-am petrecut iniţial, cu mama, patru zile la munte, la Poiana Braşov. Am făcut sport, am mâncat mai puţin, ne-am plimbat la aer curat”, povesteşte Andreea pe alistmagazine.ro. A urmat o vacanţă în Oman, doar ea şi fiul ei de 13 ani: “Alex (n.r. soţul) nu este angajat, ci angajator, deci nici vorbă de vacanţă, iar Alexia (n.r. - fiica) are 16 ani şi e îndrăgostită. Rezultatul a fost o superbă vacanţă în doi: Aris şi cu mine”.

Dar iată că i-a venit şi soţului rândul, iar marţea trecută, Andreea şi Alexandre Eram au dănţuit la petrecerea revistei “Glamour”. În weekend, ştirista s-a relaxat alături de tatăl ei, Dumitru, la Sibiu.

Mai multe