Andreea Esca, noua ”colegă” de trupă a băieților de la Carla's Dreams

21 decembrie 2015 17:16   Vedete românești
Ultima actualizare:

Știrista este cea mai înfocată admiratoare a băieților de la Carla's Dreams și le-a demonstrat și lor aceast lucru. Andreea Esca a realizat personal un material cu ariștii, originari de peste Prut, iar ce a ieșit telespectatorii au văzut la Pro TV.

Andreea Esca a intrat în studioul de înregistrări, însă nu pentru a cânta alături de Carla's Dreams, ci pentru a-i cunoşate mai bine pe băieţi. Atât de tare s-au împrietenit, încât ştisita a acceptat să-şi vopească chipul, asemeni lor şi a imortalizat imediat momentul. "«Strașnic» m-am mai distrat cu băieții de la Carla's Dreams!", a scris vedeta Prob Tv pe pagina ei personală de socializare, arătându-le celor care îi urmăresc profilul pe reţele sociale că a realizat un reportaj cu cea mai tare trupă a momentului.

Ultimul videoclip semnat Carla's Dreams, "Te rog" a fost filmat la Chişinău şi în Bucureşti, la Lacul Morii şi are până în acest moment şapte milioane de vizualizări. Recordul îi deţine piesa pe care băieţii au lansat-o în această vară cu Delia, "Cum ne noi" care a ajuns la aproape 34 de milioane de vizualizări.  

Mai multe