Andreea Esca: «Nu mi-am pus înapoi verigheta pe deget»

20 iunie 2020 9:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vedeta PRO TV Andreea Esca (47 de ani) a organizat, joi, o mică petrecere în aer liber, cu ocazia lansării numărului 15 al revistei A-List, unde e redactor şef. Evenimentul din parcarea unui mall a reunit multe vedete, care au ascultat discursul Andreei din propria maşină.

Andreea Esca a respectat toate restricţiile, la acest eveniment, aşa că invitaţii, numai vedete de top, au purtat măşti chirurgicale şi au păstrat distanţa regulamentară, de minimum 2 metri. Cu acest prilej, Andreea ne-a oferit un scurt interviu, inclusiv despre perioada de izolare şi despre dorul de părinţi: „Mă bucur că a ieşit bine evenimentul, că nu a plouat. În perioada de izolare am avut mare noroc că jurnalul s-a ţinut în continuare, deci practic programul meu nu a fost foarte schimbat, doar că nu m-am mai întâlnit cu aceiaşi colegi în fiecare zi. A fost greu, pentru că nu eşti obişnuit să nu fii alături de cei dragi, fizic vorbind.

"Am fost departe de părinți o perioadă!"

Am fost departe de părinţi pe care nu i-am văzut o perioadă. Dar ne-am văzut de ziua mamei, între timp a fost bine că am putut să ne întâlnim. Consider că am învăţat şi multe lucruri noi datorită sau din cauza acestei situaţii”.

S-a ocupat mai mult şi de gospodărie: ”Am gătit mult mai mult decât o făceam înainte, am avut timp să stau la poveşti cu copiii mei, chiar au mai fost lucruri frumoase”. Andreea ascultă sfaturile medicilor care susţin că în această perioadă de pandemie e mai igienic şi mai sănătos să nu purtăm inele şi brăţări, astfel că vedeta PRO TV s-a conformat: ”Încă nu mi-am pus înapoi verigheta pe deget, nu am nici un fel de bijuterie pe mâini,  ca să nu le scot şi să le pun toată ziua”, a mai adăugat aceasta. Alexandre Eram, soţul ei, nu a scăpat-o o secundă din ochi, la eveniment, ocupându-se de realizarea fotografiilor.

Au răspuns invitaţiei mai mulţi prieteni, printre ei numărându-se Andi Moisescu, Cristina Cioran, care a venit la volanul unei maşini decapotabile, Ioana Ginghină, Sore, Amalia Enache, Simona Pătruleasa, Emanuel ex-Stigma cu familia, Amalia Năstase, Olimpia Melinte din „Vlad”, Dana Săvuică, Andreea Antonescu şi Lucian Mândruţă cu soţia.  

Mai multe