Andreea Esca, pe lista unei tinere de 30 de ani. Ce a făcut vedeta

22 septembrie 2015 14:44   Vedete românești
Ultima actualizare:

Generoasă din fire și mare amatoare de surprize, Andreea Esca răspunde prezent ori de câte ori o emoționează o poveste. De data aceasta este vorba despre lista cu dorințe a unei tinere de 30 de ani. Alexandra a pus pe lista lucrurilor de bifat la 30 de ani și o cină cu vedeta PRO Tv. Iată cum a reacționat vedeta.

Alexandra și-a dorit foarte mult o cină cu Andreea Esca și a notat asta în lista cu dorințe la împlinirea vârstei de 30 de ani. Soțul ei nu a stat mult pe gânduri și a complotat cu vedeta PROTv pentru a-I împlini visul. Fericită de isprava ei, Andreea s-a lăudat cu noua ei prietenă pe Facebook.

”Ea este Alexandra… Ne-am cunoscut aseară, după ce soțul ei mi-a scris un mail în care îmi povestea despre lista Alexandrei cu dorințe, pe care și-a întocmit-o la împlinirea a 30 de ani. Una dintre ele era să ia cina cu mine. M-a emoționat scrisoarea lui și povestea lor, mi-a plăcut cum a dat de mine ca să-i facem o surpriză Alexandrei, așa că bineînțeles... am răspuns «prezent»! Și uite cum am cunoscut încă un om frumos. La mulți ani, Alexandra!”, a scris astăzi Andreea pe contul ei de Facebook, în dreptul imaginii care le înfățișa pe cele două la restaurant.

Mai multe