Andreea Esca recunoaște: ”E foarte greu să ai copii, chiar e foarte greu!”

2 septembrie 2016 15:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cu doi copii adolescenți, crescuți în epoca internetul-viteză, Andreea Esca recunoaște că meseria de părinte este cel mai greu lucru pe care-l are de făcut. Vedeta a vorbit într-un interviu pentru revista Zoot despre prejudecățile la care a renunțat pe măsură ce Alexia (16 ani) și Aris (13 ani) au crescut.

Andreea Esca nu ratează niciun moment să vorbească despre relația excelentă pe care o are cu cei doi copii ai ei, ajunși acum la vârsta adolescenței, Alexia și Aris. Vedeta Pro TV a recunoscut recent, într-un interviu pentru revista Zoot, că a fost multă vreme foarte vehementă în legătură cu vârsta la care o femeie ar trebui să devină mamă.

Pe măsură ce anii au trecut, iar cei doi copii ai ei au început să-i pună problemele specifiece adolescenței, Andreea Esca și-a mai domolit vehemența.

”Înainte, dacă îmi spunea cineva că are peste 30 de ani și n-are copii, mi se părea că, mamă!, e pierdută pentru societate și pentru viață și, oricum, pentru ce i-a dat Dumnezeu ovare, știi? Nu mai sunt de această părere. Una e ce zic oamenii și ce crezi tu și alta e viața. Și este foarte greu să ai copii, chiar este foarte greu. Sunt niște generații crescute într-o lume extrem de liberă, cu extrem de multe tentații, cu extrem de multă informație, care sunt greu de strunit. Din tot ce fac eu, din toate joburile mele, ăsta e cel mai greu, cel mai solicitant. și în plus, la tot restul poți să renunți la un moment dat, ăsta e forever”, a declarat Esca.

Mai multe