Andreea Ibacka a născut prin cezariană

7 decembrie 2018 19:31   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Ibacka a fost nevoită să nască prin cezariană, deși ea și-a dorit foarte mult să își aducă fetița pe lume pe cale naturală. Medicul care a asistat la nașterea fiicei lor a decis că soția lui Cabral ar trebui să nască prin cezariană.

Andreea Ibacka a fost nevoită să nască prin cezariană, aceasta fiind decizia medicilor. Cabral a devăluit cum se simte acum soția lui.

Andreea Ibacka a vrut să nască natural

Andreea Ibacka a întâmpinat mai multe complicații și a fost nevoită să aducă fetița pe lume prin cezariană.

„Andreea a vrut foarte mult să nască natural şi, până la urmă, nu s-a mai putut. Mult prea multe complicaţii. Plus că Andreea e micuţă, e minionă, iar copilul a avut 3,6 kilograme. Doctorul a zis. Andreea e ok, nu e în cea mai spectaculoasă perioadă din punct de vedere fizic, dar este mai frumoasă ca niciodată şi este fericită”, a declarat Cabral la Pro tv.

„Salut. Sunt Cabi. Tatăl lui Inoke și al… Petuniei (da, nu avem nume nici acum). În primul rând… vă spun că m-ați făcut praf cu mesajele de ieri. V-ați oprit și ne-ați urat frumos, de m-a luat și mai tare de cap. Și pentru asta vă mulțumim! În al doilea rând, pare că mulți au intuit deja… la fel cum n-am prea expus-o pe Inoke, n-o voi expune nici pe sorsa a mică. E mai bine așa, mai ales pentru ele. Și vă mulțumim că înțelegeți treaba asta. Pitica e bine. Grăsuță, scandalagioaică și atentă deja la tot ce e în jur. Andreea Ibacka e bine și ea. Mă rog, fericită leșinată… Am pus prima poză pe care o am cu ea. Ea mă ține de deșt, eu leșin… d-astea”, a scris el pe rețelele sociale.

Mai multe