Andreea Mantea ar mânca slănină cu ceapă în fiecare zi

19 iulie 2010 7:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fostul iepuraş Playboy se declară expertă în bucătărie, specialitatea ei fiind cozonacii. Frumoara brunetă mărturiseşte că a moştenit aptitudinile gastronomice de la bunica sa.

Andreea Mantea este extrem de norocoasă când vine dorba de metabolism. Vedeta susţine că poate mânca orice pofteşte la orice moră, pentru că nu se îngraşă. Probail tocmai din acest motiv poate spune senină că mâncarea ei preferată e slănina cu ceapă, după cum informează bucatarescu.ro.

Cu toate astea, fostul iepuraş al lui Hefner nu neglijează alimentaţia, consumând foarte multe legume, salate şi cât mai puţin alcool, întotdeauna roşu.

"Nici unul dintre bărbaţii pe care i-am întâlnit eu nu găteşte la fel de bine ca mine. E o chestiune de familie: bunica gătea bine, mama găteşte bine, aşa că şi eu gătesc bine. Chiar mă pasionează! Sunt gurmandă şi îmi place să nu depind de nimeni când e vorba de o mâncare bună", a mai declarat ea.

Întrebată la ce ar pofti, dacă ar fi ultima masă, fosta asistentă de la Neaţa cu Răzvan şi Dani răspunde sincer: "La slănină cu ceapă! Slănina cu ceapă este mâncarea favorită a unei fete pe care o cheamă Andreea Mantea"

Mai multe