Andreea Mantea are probleme și cere sfaturi pe Facebook

20 februarie 2016 19:43   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Mantea (29 ani) este o mamă singură care apare pe sticlă aproape seară de seară. Pentru că nu poate petrece fiecare moment cu David, băiețelul său de aproape 9 luni, vedeta TV încearcă să facă fiecare clipă să conteze cu adevărat.

Și pentru că David este la vârsta la care se confruntă cu probleme tipice bebelușuilor, durerile de dinți nu-i dau nici lui pace, iar pe mamă o țin trează în timpul nopții. Frumoasa brunetă a apelat la sprijinul prietenilor ei de pe Facebook, pe care i-a rugat să o ajute cu sfaturi pentru a diminua durerile micuțului ei.

Sfaturile nu au întârziat să apară, căci multe mămici au postat comentarii folositoare, cu intenția de a o ajuta pe Andreea. Clipul postat pe pagina oficială a brunetei prezintă un moment de tandrețe și de joacă între mamă și fiu. "Așa îl drăgălesc eu pe David atunci când este morocănos! Vă rog ajutați-mă cu sfaturi pentru durerile de dințisori...", a fost comentariul care a însoțit filmulețul în care Mantea îl gâdilă și-l pupă drăgăstos pe micul David.

Mai multe