Andreea Mantea, cină romantică alături de noul iubit

28 iunie 2017 12:22   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Mantea nu prea a avut noroc în dragoste. Istoricul amoros al prezentatoarei Wowbiz a acaparat de multe ori primele pagini ale publicațiilor și de aceea, bruneta nu vrea să mai facă publică vreo relație. Andreea a mărturisit că în viața ei există un bărbat pe care-l ține ascuns de ochii curioșilor și a publicat pe contul ei de Instagram o poză alături de acesta.

Iubeşte şi este iubită din nou. Eşecurile în dragoste au determinat-o pe Andreea Mantea să nu îşi mai expună viaţa personală public şi a ales să ţină ascuns ochii bărbatului care au cucerit-o, însă fanii și admiratorii știu că prezentatoarea este pe mâni bune.

De când s-a despărțit de Cristi Mitrea, tatăl copilului ei, bruneta nu a mai vrut să facă publică vreo relație, însă a recunoscut în timpul unui live pe Facebook-ul Viva! că există un bărbat în viața ei, dar nu a vrut să dea mai multe detalii.

Andreea are grijă ce fotografii publică pe rețelele de socializare, astfel încât pritenii virtuali să-și dea seama că se simte bine alături de iubitul ei, însă fără să îl epună pe acesta. Nu se știe cum arată, cine este sau dacă face parte din showbiz-ul românesc, însă, cert este că bruneta se bucură se bucură de momentele petrecute alături de el.

Mai multe