Andreea Mantea, despre împăcarea cu tatăl copilului. «David va fi pregătit să audă tot. Nu vreau să-l mint»

17 august 2021 14:54   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Mantea (34 ani) și-a dorit să se împace cu tatăl copilului ei, luptătorul Cristi Mitrea. ”Noi n-am mai fost împreună de la conceperea lui, am încercat la un moment dat când eram însărcinată, eu cel puțin am încercat, nu știu dacă el a încercat cu adevărat, dar eu am încercat”, a spus Andreea Mantea pe YouTube.

Andreea Mantea și Cristi Mitrea au împreună un copil superb, David, în vârstă de 6 ani. ”Cel mai greu mi-a fost când am născut. David, atât (n.r cine i-a fost alături), dar mă bucur că am ales așa. Stau și mă gândesc, toată lumea îmi spune ce ne facem că o să crească copiii și ce o să-i spui când o să audă, ce o să știe. Copilul meu o să fie pregătit să audă tot ce s-a întâmplat, nu vreau să-l mint, vreau să înțeleagă tot, vreau să nu aibă semne de întrebare”, a spus Andreea Mantea cu lacrimi în ochi pe YouTube.Vedeta a mai precizat că micuțul nu voia la tată. ”Copilul meu nu vrea să știe de tata, nu-l interesează, nu vrea să audă, când trebuia să plece la el se prindea de draperie și se ținea foarte strâns și plângea și eu tot i-l dădeam. M-am luat de gura lui că trebuie ca copilul să aibă o legătură cu tatăl. Nu trebuie, e greșit, depinde cine e tatăl, ce e tatăl și ce legătură vor avea”, a mai spus Andreea Mantea.

Citește și:

Cristi Mitrea, adevărul despre relația cu Mantea. De ce nu a vrut să-și recunoască fiul? “M-am gândit că nu e copilul meu”

Andreea Mantea l-a "iertat" pe Cristi Mitrea de dragul copilului lor. Ce a declarat vedeta

Mai multe